Избрани Новини

ГЕРБ и ВМРО номинираха Красимир Герчев за нов кметски мандат

Мисия Разлог

06-08-2019, 10:28

Снимка:

Красимир Герчев (фейсбук)

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Инж.Герчев представи резултатите от санирането в Разлог

Бойка Асиова получи свидетелство за дарение от кмета Герчев

Красимир Герчев получи най-високата награда “Кмет на годината 2016“

Красимир Герчев бе награден от Синдиката на българските учители

Община Разлог получи нов училищен автобус от МОН

Нов живот за възрожденските къщи на Разлог

В Разлог започна основен ремонт на покрива на Астиновата къща

Ремонтират читалище "Самообразование" – 1928 в Бачево

В Разлог ремонтираха детски площадки

Започна изграждане на мащабния Спортен комплекс край Разлог

Първи копки на кръстовища и улици направиха в Разлог

В Разлог започва Академията за изкуство "Огънят на Орфей"

Разлог почете загиналите в Илинденско-Преображенското въстание /снимки/

Хижа "Яворов” край Разлог отпразнува 86-тия си рожден ден /снимки/

Няма област, в която да сме разработили проект и да не сме го спечелили, заяви Герчев на събранието

На номинационното събрание на 5 август в Разлог ГЕРБ и ВМРО номинираха и с пълно единодушие подкрепиха кандидатурата на Красимир Герчевза за кмет на Разлог на предстоящите местни избори 2019. Освен това той бе избран и за водач на листата.

"Приемам номинацията с огромна отговорност и продължаваме да реализираме мечтите си за развитието на община Разлог. Горд съм, че поставихме Разлог сред най-добрите общини не само в България, но и в Европа. Постигнахме заедно много. Постигнахме го благодарение на добрия екип, на кметовете на населените места, на добрата инвестиционна политика, на бизнеса и хората на община Разлог.

Програмата, която си начертахме, отдавна преизпълнихме. Радостно е, че жителите на община Разлог се гордеят с града си, със селата си, с училищата си, с улиците, с парковете, със спортните и детски площадки, с модернизираните жилищни кооперации, с всичко, което постигнахме заедно, с много труд и любов.
Предстоят избори, жителите на община Разлог ще изберат пътя, те ще решат. И ще са показател за всички нас дали пътят е верен.", заяви след номинационното събрание Герчев.

Събранието предложи и прие с мнозинство кандидатурите на новите стари кметове: Лиляна Боянова, четири мандата кмет на село Долно Драглище, Росица Чатлабашева, кмет на село Бачево, Илиян Джунев, кмет на село Добърско, Сашо Мицин, кмет на с. Елешница, Величка Алуминова, кмет на Годлево и предложи новите кандидатури за кмет на село Горно Драглище Стефка Пукнева, учител в ПГТХ „ Никола Стойчев“ – Разлог, и за кмет на село Баня – Магда Първанова.

Номинационното събрание предложи и гласува листата на кандидатите за общински съветници, между които - нови и млади лица като Атанасия Спасова, експерт в Горско стопанство Разлог, Соня Крънчева, обичан учител на Разлог, Николай Сливков и Мария Крънчева. В листата намериха достойно място и д-р Георги Русков – дългогодишен лекар и джипи в село Баня, Марио Терзиев – инженер-лесовъд, Даниела Клечова, Таня Механджиева от Горно Драглище, а така също доайените на ГЕРБ Гергана Костова, Кирил Калоянов, Радослава Иванова, Даниела Германска, Фиданка Цирова, Красимир Панков, Сашо Страхилов, Николай Колчев, Петър Попов, водени от председателката на партия ГЕРБ в Разлог д-р Мария Копанарова.
Специално беше предложена и гласувана кандидатурата в листата на общинските съветници и кандидатурата на коалиционните партньори на ГЕРБ за местните избори – ВМРО - на Георги Крънчев.

Действащият кмет на град Разлог допълни още:

"Значението на Общинския съвет е огромно. През изминалия мандат, на Общински съвет Разлог не е върнато нито едно решение. А това означава – високо ниво на работа, компетентност и отговорност по отношение на закона. Още нещо, зад високите успехи на община Разлог стои огромният труд на хората на община Разлог, на екипа от общинска администрация. И за да има такива високи резултати то е благодарение на неуморната професионална компетенция на отделите. И аз съм спокоен, че няма неодоборен проект на община Разлот, че няма област, в която да сме разработили проект и да не сме го спечелили. А този проект и тези средства са стигнали до хората, до всяка нуждаеща се сфера от обществено-икономическия живот на общината: до болницата, до училищата, до детските градини, до улиците, пътищата, до хората със специфични потребности, до читалищата, до жилищните кооперации, до града, до селата, до всеки човек.

Постигнахме заедно много, но винаги има още какво да се направи. Познаваме проблемите и заедно можем поетапно да ги преодоляваме. Защото, ако искаме хората да остават по родните си места, трябва да работим здраво: община, общински съвет, администрация, бизнес, училища, добра инвестиционна среда...

Приоритетите на програмата ни отново ще бъдат: Здравеопазване и болницата – превенция на здравето, модерно оборудване, съвременна база и техника с акцент – политика за привличане на лекари и специалисти; Сигурност – системи за видеонаблюдение, спокоен град и община; Образование и култура, детски градини, социални грижи, спорт, инфраструктура, благоустрояване и чистота, озеленяване.

Още нещо, за нас като екип през изтеклия мандат беше от важно значение добрата вертикалната приемственост: правителство, общински съвет, администрация, жителите на община Разлог. Преминахме през трудни времена. С изключителното съдействие на правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов направихме много за хората на община Разлог.

Направихме го заедно с добър и силен екип на Общински съвет Разлог, ръководен от д-р Мария Копанарова, и екипа на общинска администрация. С нас са кметовете на населените места на Бачево, Долно Драглище, Елешница, Горно Драглище, Добърско и Годлево. Направихме много за развитието на най-новата СПА дестинация в България – село Баня. И ако хората одобряват този път, ще продължим заедно - обновени и подмладени – с млади хора, здрав екип, с авторитетни и работещи личности.", завърши обръщението си Красимир Герчев.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)