Лидери на партията на Цветанов в Югозапада масово се отказват от участие в предстоящите избори

На 4 април "Републиканци за България“ получиха по 2-3 гласа в секциите в общините Дупница, Сапарева баня и Бобов дол

Лидерите на местните структури на партията на Цветан Цветанов в Сапарева баня и Бобов дол нямат амбиции да участват в предстоящия вот за народни представители, съобщава Struma.bg.

На въпрос дали стягат редиците за предстоящите избори водачът на листата на „Републиканци за България“ в 10-и МИР – Кюстендил и лидер на партията в Бобов дол Милослав Методиев отговори така: „Изборите минаха, повече няма да участвам“.

Милослав Методиев е общински съветник от ПП “Зелените” в минипарламента в Бобов дол. Той влезе в общинския съвет на мястото на адвокат Елза Величкова, след като тя беше избрана за кмет от същата партия.

Лидерът на общинската структура на „Републиканци за България“ в Сапарева баня адвокат Костадин Николов също не прояви ентусиазъм за участие в нова битка за парламента. „Имам много лична работа и нямам време да участвам в избори“, бе неговият отговор.

В същото време от партията на Слави Трифонов издадоха, че Николов е разговарял с координатора за областта да премине в „Има такъв народ“, което не беше нито отречено, нито потвърдено от Николов.

Той е бил юрисконсулт в Общинска администрация по времето, когато кмет на община Сапарева баня бе Сашо Иванов. Костадин Николов е и бивш общински съветник в минипарламента в Сапарева баня.

В „Има такъв народ“ членува и председателят на ОС - Сапарева баня Васил Маргин, който влезе там от листата на ВМРО.

Близки до Цветанов дупничани коментираха, че той търси сред малкото членове на партията му в Дупница, Бобов дол и Сапарева баня лица, които да влязат в листата на „Републиканци за България“ за изборите за нов парламент.

На вота на 4 април „Републиканци за България“ получиха едва по 2-3 гласа в секциите в общините Дупница, Сапарева баня и Бобов дол, което явно е обезверило тогавашните кандидат-депутати да се включат в новата битка за парламента, информира Struma.bg.Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"