Избрани Новини

Създават арт и еко кът в социалните центрове на Симитли

Потребителите на услугите взеха активно участие

В изпълнение на дейностите по проект ”Личностно развитие на лицата с психични разстройства и интелектуални затруднения "Нови умения и социално включване", осъществяван с финансовата подкрепа на Оперативна програма ”Развитие на човешките ресурси” 2014-2020, съфинансиран от Европейския социален фонд на Европейския съюз, в двора на Центъра за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с психични разстройства, Защитеното жилище за лица с психични разстройства и Центъра за настаняване на пълнолетни лица с деменция в  Симитли бяха създадени красиви цветни арт композиции.

Потребителите на услугите взеха активно участие и с интерес облагородяваха външните пространства, създаваха арт и еко кътове във вътрешните пространства.

Те участваха активно в различните спортни занимания – игра на боче и активности, свързани с процесите на рециклиране /хартия, пластмаса и стъкло/.

В заниманията по изкуства и музика бяха сформирани групи по интереси, в които потребителите на услугите имаха възможност да изявят своя талант на художници, талант на певци и изпълнители на различни музикални инструменти.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов