Избрани Новини

Сменят парната инсталация на СУ "Св.св. Кирил и Методий” - Симитли

Преведени са 105 хил.лв., заяви депутатът от ГЕРБ Стефан Апостолов

Със съдействието на народния представител от ПП ГЕРБ Стефан Апостолов ще бъде сменена  парната инсталация на СУ "Св.св. Кирил и Методий” в Симитл Ето какво написа във Фейсбук депутатът:
"Въпреки проблемите на национално ниво, свързани с конструирането на новото правителство, аз като народен представител продължавам стриктно да спазвам основното обещание, което поех към Вас, а именно – да гарантирам по-доброто бъдеще на Община Симитли и най-вече на нашите деца.
Предстои ни работа по един много важен проект, парите, за който вече са осигурени, а именно смяна на парната инсталация на СУ „Св.св. Кирил и Методий” – Симитли.
По сметката на училището вече са преведени 105 хил.лв., с помощта на които ще подменим инсталацията на учебното заведение, като от нафта ще преминем на природен газ (метан). Това ще ни позволи да намалим разходите за отопление на училището с 40 %. Подмяната на инсталацията е възможно най-доброто екологично решение, което можехме да вземем, защото то ще гарантира и по-чист въздух и за нас, и за нашите деца!
Освен това ще осигурим още по-добри условия за обучението на нашите деца!
Искам да изкажа специални благодарности на големия приятел на Община Симитли - министърът на образованието в оставка Красимир Вълчев, който през цялото време, докато ръководеше МОН, винаги откликваше на нашите молби!
Радостен съм, че с всяка следваща инвестиция в СУ „Св.св. Кирил и Методий” – Симитли, учебното заведение придобива все по-модерен и европейски облик, благодарение на което децата ни получават шанс да се обучават в едно от най-добрите училища на територията на Благоевградска област", заяви народният представител Апостолов.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов