Избрани Новини

Инж. Мая Спасова: Имам подкрепата на ГЕРБ и зад мен стои екип от експерти

Близо 14 млн. лева могат да влязат в община Бобов дол само от европроекти

"Готова съм да приема предизвикателството да бъда кмет на община Бобов дол, защото имам подкрепата на ПП ГЕРБ и зад мен стои екип от експерти". Това заяви кандидат-кметът на ГЕРБ в Бобов дол инж. Мая Спасова при закриване на предизборната си кампания. "Близо 14 млн. лв. могат да влязат в община Бобов дол само от европроекти. Изграждане на модерен площад и покрит пазар в града са само част от проектите, по които работим заедно с екипа ми. Предходното управление на общината не успя да изпълни своята функция с подготовката на бъдещи проекти, а напротив – закриха отдел „Европейски проекти“. Ние ще възстановим отново отдела, като вече имаме и подготвени проекти. Имаме визия как да работим в посока европейско развитие и стабилизиране на община Бобов дол, но от всички вас зависи да го направим", каза още Спасова.                                             

Дошли да подкрепят Мая Спасова и кандидат-съветниците от ГЕРБ бяха народният представител и областен координатор на партията Кирил Калфин и областният управител Виктор Янев.

Общинският лидер на структурата и втора в листата Росица Борисова призова за голяма активност от страна на бобовдолци, за да бъде ограничен купеният вот, призова да се гласува по съвест и без страх с номер 10 в интегралната бюлетина. Тринайсетте кандидат-съветници от листата на ПП ГЕРБ - Бобов дол също отправиха финални послания към своите съграждани.

„Считам, че в досегашната си професионална кариера съм доказала, че професионализмът, работата в екип и постигането на реални, видими и бързи резултати в интерес на обществото, са моите водещи мотиви. Доказала съм и че мога да работя успешно в условията на дефицит на време и ресурси. Тези, които ме познават добре, знаят, че не се огъвам пред трудностите. И заедно с екипа от експерти, който сформирахме, съм убедена, че можем да променим наложеното статукво и да дадем шанс на Бобов дол да тръгне напред. Но това може да се случи само, ако ни се доверите и заложите на номер 10 в интегралната бюлетина!", призова Мая Спасова.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов