Избрани Новини

Мая Спасова, Бобов дол: Благоустройство, инфраструктура и грижа за възрастните хора са основните ни приоритети

Кандидатът за кмет на община Бобов дол от ГЕРБ се срещна с жителите на Голем Върбовник

"Благоустройство, изграждане на съвременна инфраструктура и грижа за възрастните хора са сред основните ни приоритети". Това заяви на среща с жителите на село Голем Върбовник, кандидатът за кмет на община Бобов дол от ГЕРБ инж. Мая Спасова. Тя представи пред местните хора Иван Йорданов - кандидата за кмет на ПП ГЕРБ в селото. На срещата присъстваха и кандидат-съветниците Росица Борисова, Юлиян Божанов, Ивета Димитрова, Десислава Александрова, Борис Дашков, Спас Костов и Пантелей Горов. Пред жителите на Голем Върбовник бяха представени приоритетите на ГЕРБ - Бобов дол за развитие на малките населени места. Като най-голямо свое притеснение жителите на селото споделиха проблема със зимната поддръжка на улиците.

Кандидатите от ПП ГЕРБ се срещнаха и с жителите на село Шатрово. Кандидат-кметът инж. Мая Спасова и кандидат-съветниците обсъдиха с местните хора приоритетите в предизборната програма на ГЕРБ, целящи запазване и разширяване на земеделието. В срещата участие взеха и местни земеделски производители, които от своя страна споделиха, че липсва диалог с общината. Жителите на село Шатрово отбелязаха още, че има проблем с водоснабдяването и с лошото състояние на улиците.

По повод празника Петковден инж. Мая Спасова и листата със съветници присъстваха и на събор в Мало село. Народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ - Кюстендил Кирил Калфин също уважи празника и взе участие в отслужения водосвет. На жителите и гостите бе раздаден и курбан за здраве.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов