Избрани Новини

Мая Спасова, ГЕРБ - Бобов дол: Кандидат-кметът на Коркина постигна видими резултати

Успя да разреши дългогодишния проблем с водоснабдяването на селото

"Досегашният кметски наместник на с. Коркина Любен Лазаров постигна видими резултати  и показа, че винаги работи в услуга на хората. През своя мандат г-н Лазаров успя да разреши дългогодишния проблем с водоснабдяването на селото. Благодарение на него и с вашите общи усилия бе обновен и старинният храм "Св. Николай". През изминалия мандат са се полагали изключителни грижи за поддръжката на гробищния парк и инфраструктурата като цяло. Той е доказал, че заслужава вашата подкрепа и доверие отново". Това заяви на среща с жителите на с. Коркина кандидат-кметът на ГЕРБ за община Бобов дол инж. Мая Спасова.

Цялостен отчет на свършеното през изминалите четири години направи и кандидат-кметът Любен Лазаров. Пред съселяните си той обеща, че ще продължи да работи активно в същата посока и да надгражда постигнатото. Досегашният кмет призова жителите на Коркина да гласуват доверие на кандидатите на ПП ГЕРБ, защото те са шансът община Бобов дол да получи прозрачно управление и да тръгне по пътя на европейското развитие. Лазаров отбеляза още, че без адекватна визия за управление на общината и без възможността, която предлагат европейските средства, Бобов дол е обречена на застой. Жителите на Коркина изразиха възмущението си от факта, че само преди месеци бе закрит отделът по европроектите в Общината и поискаха новата управа, която ще бъде избрана, да възстанови дейността му.

На срещата присъстваха и кандидат-съветниците от ГЕРБ Росица Борисова, Юлиян Божанов и Ивета Димитрова. Пред препълнената зала те представиха приоритетите на ПП ГЕРБ за развитие на община Бобов дол и отговориха на редица поставени им въпроси.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов