Избрани Новини

Само за половин час! Две запалени коли в Бургаско

Двата инцидента станали в разстояние на 25 минути

Два автомобила пламнаха късно снощи и рано тази сутрин в Бургаско, съобщиха от полицията. Сигналите за горящите коли са подадени в разстояние само на 25 минути.

Първият случай е станал в 23:40 часа вчера вечерта в Ахелой. Запален е „Сеат Кордоба” с бургаска регистрация. Колата е карана от 27-годишен мъж от морския курорт. Огънят е потушен от потърпевшия и семейството му. В следствие на инцидента са настъпили следните материални щети: напукано е предното панорамно стъкло, вероятно е стопена ел. инсталацията и казанчето на климатика. При извършения оглед е иззета стопилка и парче от чаршаф, напоен с нефтен продукт. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените по автомобила щети са в процесс на изясняване.

Вторият сигнал за запален автомобил е подаден днес в Бургас пет минути след полунощ. Полицаите установили, че гори микробус "Фолксваген" с ямболска регистрация. Огънят е потушен от ползвателя на автомобила – 37 годишен мъж с помощта на една пожарна и петима огнеборци. От инцидента изгоряла предната част на автомобила: двигателния отсег, арматурното табло и предните седалки, като са счупени и предните стъкла на "Фолксвагена". Причините за инцидента, както и стойността на нанесените по автомобила щети са в процес на изясняване.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов