Избрани Новини

Запалиха БМВ-то на бизнесмена Антони Стоянов, колата нямала застраховка

Скъпото возило е със силно обгоряла предница и двигател

Луксозен автомобил БМВ седма серия пламна миналата нощ в центъра на Бургас. Лъскавата дизелова лимузина, собственост на частна фирма, е със софийска регистрация. В следствие на инцидента леката кола е със силно обгоряла предница и двигател.
Огънят не е достигнал купето заради намесата на 28-годишен бургазлия, който ограничил пожара до пристигането на противопожарния екип. При извършения оглед на тавана на автомобила е намерена и иззета обгоряла пластмасова 11 литрова бутилка от минерална вода с около 5-6 литра петролен продукт. Според запознати, колата е била ползвана от мъж на име Антони Стоянов, който имал пункт за изкупуване на цветни метали в Бургас. Автомобилът нямал застраховка "АвтоКаско".

Както burgas.utre.bg вече съобщи, в момента се наблюдава нова тенденция при палежите на автомобили. За да затруднят разследващите полицаи, извършителите предпочитали да опожарят съседни на набелязаната кола. Подобни случаи обаче са все по-рядко срещани, защото по-скъпите лимузини имат застраховка, която покрива 100% от щетите при пожар. Именно поради тази причина находчивите престъпници ставали все по-изобретателни и търсели други начини като, например, пълненето на автомобила с монтажна пяна.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов