Избрани Новини

Защитникът на галактиката Любо Киров е жури в „Големите надежди“

Приземяване по глава в полупразен басейн и боядисване на косата с темперна бояса сред най-колоритните пакости на известния изпълнител.

На голямата сцена човек трябва да бъде като децата – емоционален, честен и открит. Затова, когато застана срещу тях, ще се държа приятелски и с необходимото уважение”, с това обещание Любо Киров поема предизвикателството да участва в „Големите надежди”.  От 12 март един от най-известните и утвърдени поп изпълнители и текстописци у нас ще се изправи пред най-талантливите пеещи деца на България.

 За да се приготви за срещата си с малките претенденти, самият Любо се върна назад в детството, за да си припомни едни от най-ярките моменти. Сред най-запомнящите се истории е… приземяване по глава в полупразен басейн пред блока в родния Плевен. Свикнали с ежедневните му пакости обаче, никой от приятелите му не се хванал на това изпълнение и не му повярвали, че падането било наистина болезнено и сериозно. Белите му не стигат дотук – няколко години по-късно, с момчетата от училищната банда, боядисват косите си в цветовете на дъгата с темперна боя. Резултатът – някогашните квартални доброволци за спазване на обществения ред ги арестували и наказали с измиване на косите с маркуч и строго порицание.

 Сред най-колоритните му спомени попадат и опитите му да си направи сам емблематичното лазерно оръжие от „Междузвездни войни“. Любо, който и до днес е запален фен на фантастичната сага, редовно влизал в ролята на джедай и макар на ужким, борил тъмните сили.

 Днес изпълнителят признава, че, макар и пораснал, не спира да прави бели. Вярва, че именно по този начин успява да съхрани детското в себе си и да го предаде на публиката. Дали няма да измислят някоя пакост с младите таланти от шоуто, ще остане изненада до старта на „Големите надежди” на 12 март, 20.00 ч. по Нова. Предстои да разберем и кои ще бъдат другите му колеги в шоуто.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)