Избрани Новини

Ловец на скакалци е първият член на журито на „Големите надежди“

Като малък талантливият изпълнител свирил на тенджери вместо барабани

Ловец на скакалци е първият член на журито в най-новото шоу на Нова „Големите надежди”. Точно това било едно от любимите детски занимания на човека, който днес е един от най-утвърдените поп изпълнители у нас, а от 12 март ще посрещне най-талантливите пеещи деца на България. 

 И макар интересът му към крилатото насекомо да бил безспорен, влечението му към музиката и изкуството бързо излиза на преден план. Първите си стъпки прави с пиано, което родителите му подарили за един от рождените му дни. Въпреки това обаче, любовта си към музиката изразявал по по-странен и шумен начин – използвал тенджерите като барабани и вдигал невероятна дандания. Няколко години по-късно резултатът е налице – започва да свири на истински ударни инструменти. С усмивка разказва как пред приятелите си споделял, че мечтае да основе рок банда, а тайно си припявал песни на Майкъл Джексън. Артистичната му натура обаче не спира дотук – по-късно хваща четката за рисуване, а след това и глината.

 Днес малкият ловец на скакалци е пораснал и утвърден музикант, автор на десетки български хитове и доказан професионалист в музикалния бизнес у нас и в чужбина. От 12 март ще го видим в най-новата му роля – да напътства и поощрява малките музикални таланти на България. И макар че ще заеме едно от почетните места срещу голямата сцена, той няма да има обичайната в подобни формати роля, защото журито в „Големите надежди” няма да бъде в жури в истинския смисъл на думата – неговата мисия ще бъде да коментира, да поощрява и да дава напътствия, но не и да оценява или да гласува за изпълненията. Тази отговорна задача ще бъде поверена изцяло на публиката, която единствена ще определя талантите, които да продължат напред в шоуто. 

 Кой е ловецът на скакалци и някогашен барабанист на тенджери? Как се приготвя за новото предизвикателство и кои ще бъдат другите му колеги в „Големите надежди”, предстои да разберем.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)