Избрани Новини

Добричките „Little stars" участват в „Големите надежди” на Нова

Група „Little stars" от училище „Св. Климент Охридски" ще участва в първото предаване от  телевизионния  формат „Големите надежди”, което ще се излъчи на 12 март по Нова телевизия.  

Младите таланти  свирят като рок банда под ръководството на  преподавателя Борислав Капитанов и ще представят на живо песента "Аз искам". Популярната  сред тийнейджърите мелодия  е избрана от журито на „Големите надежди” след като екипът на телевизионната продукция се е запознал с репертоара на изпълнителите. През миналата година те станаха победители в конкурса "Доведи Революция Z в твоето училище". 

Генералната репетиция  за „Големите надежди” е на 11 март, информира Капитанов. Има разрешение да се ползва песента от сериала, иначе  учениците биха  я сменили с „ I feel good”, добави той.   На сцената  ще видим  Филип Филчев - шестокласник, който свири на баскитара, Яна Обретенова  се изявява на барабаните, Василена Георгиева поема солокитарата. Музикалното присъствие допълват Мартина Петров а- пиано и Гергана Георгиева –перкусии и вокал.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)