Избрани Новини

Засилено присъствие на момчета на кастингите за „Големите надежди“ в Добрич

Добрич Лайф

29-01-2014, 15:10

Снимка:

DobrichUtre

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кастингите за „Големите надежди“ в Добрич /снимки/

Атрактивен музикален бенд от Добрич даде категорична заявка за финал

Днес се проведе кастингът в Добрич – четвъртият град от турнето на най-новото шоу на Нова - „Големите надежди“. Дори усложнената зимна обстановка в североизточния град и региона на Добруджа не успя да попречи на малките претенденти за слава да покажат артистичност и креативност в избора на песни.

 Приятната изненада на деня беше засиленото присъствие на момчета от различни възрастови групи, а 6-годишен малчуган успя зарадва кастинг екипа с изпълнението на песента на Ричи Валенс “La bamba” и беше помолен да я изпее още два пъти.

 Като сериозен фаворит се открои детски бенд от деца на възраст между 8 и 13 г. Освен че се събират да репетират в гараж, имат сериозен репертоар и свирят на различни инструменти - китара, бас, пиано и барабани.  

Кастинг екипът на предаването беше силно впечатлен от сериозната музикална подготовка на младите таланти, които усъвършенстват уменията си в музикални школи с утвърдени традиции в града и региона. Колко и кои ще са музикалните дарования от Добрич, които ще се качат на голямата сцена, предстои да видим в предаването „Големите надежди“ по Нова.

 След Добрич кастингите ще продължат в градовете Варна (30 януари), Бургас (31 януари), Пловдив (1 и 2 февруари) и Благоевград (4 февруари).

Финалът на кастинг маратона ще настъпи в столицата, където прослушванията ще продължат от 3 до 5 февруари.

Снимки вижте тукТоп Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)