Избрани Новини

Даниела Кирилова представя първия си роман "Сатенена заплаха"

Литературното събитие е на 4 май от 18.00 ч.

На 4 май от 18.00 ч. във фоайето на Народно читалище "Никола Й.Вапцаров - 1866" - Благоевград ще бъде представена първата книга на Даниела Кирилова - романът "Сатенена заплаха". Водещ на събитието ще бъда доц.Златко Павлов, председател на Литературен клуб "Огнище".

Ето какво сподели Даниела Кирилова на страницата си във Фейсбук:

Най – накрая дойде мигът, в който да държа собствената си книга в ръце. Пътят не беше лек, но усещането накрая е невероятно. Имаше моменти, в които си мислих, че този ден няма да дойде, но… „ Сатенена заплаха „ е вече факт.
Ще изкажа дълбока благодарност не само на хората, които са написани в книгата, но и на тези, които бяха до мен последните дълги три месеца.
Както казва незабравимия Дон Кихот: "…няма в света магии, които могат да прекършат и изнасилят волята…” , "…волята ни е свободна и няма треви и вълшебства, които могат да я покорят.”

За авторката:

Даниела Кирилова е родена на 13.03.1975 г. в Благоевград. По професия е икономист. Работи във финансовата сфера. Омъжена е и има двама сина.
Тя е дива, енергична, но естествена. Винаги гладна за приключения и пътувания. Това е и причината да държите в ръцете си поредното предизвикателство  - книгата „Сатенена заплаха".
Живее винаги динамично и това я кара да се чувства щастлива. Според нея животът си струва да се живее, когато е изпълнен със страст и емоции. Въпреки всичко семейството си остава най-важният компас в живота й. Вярва, че на небето има една звезда, която й помага, напътства и закриля. Тази, на нейния баща.

За романа:

Анна вече е заключила мъчителните спомени от катастрофата. Болезнената рана е започнала да заздравява и две години по-късно се радва на спокоен живот в малко градче на Амалфийското крайбрежие.

Докато една сутрин не получава загадъчен сатенен подарък…
Единственият човек, към когото може да се обърне за помощ, е приятел, работещ в местната полиция.
Но когато е извършено и безмилостно убийство, играта загрубява.
Марио и Анна са решени да се изправят срещу мафията и мистериите, независимо от трудностите и изпитанията, през които трябва да преминат. Ще успеят ли?

Редактор на романа "Сатенена заплаха" е журналистката Антоанета Гулева, главен редактор на информационния сайт Blagoevgrad.utre.bg. Рецензент е поетесата  Катя Ерменкова. Книгата е от поредицата "Мелнишки вечери на поезията" и е дело на Издателска къща "Мелник".

На добър час и успешно пътуване към сърцата на читателите!

 




Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов