Избрани Новини

Отличиха най-добрите млад готвач и млад сервитьор

Проведе се Регионално състезание по професии за "Най-добър млад готвач“ и "Най-добър млад сервитьор“

Връчиха наградите в Регионалното състезание по професии в категориите за „Най-добър млад готвач“ и „Най-добър млад сервитьор“, домакин на което беше ПГТЛП „Гоце Делчев“ - Благоевград.
Кметът на Благоевград Стоянов връчи грамоти на всички директори, представители на професионални гимназии, които взеха участие в тазгодишното състезание. Грамоти получиха всички състезатели, а първите трима и медали.
В Регионалното състезание по професии в Благоевград се включиха 16 училища от различни области от Западна България. За събитието пристигнаха ученици от Кюстендил, Перник, София–град, София–област, Пазарджик, Ловеч, Враца, Монтана и Видин.
На церемонията по награждаване присъстваха също началникът на РУО - Ивайло Златанов, директорът на отдел „Образование“ в Община Благоевград - Симона Митова, Димитрина Иванова, директор на ПГТЛП „Гоце Делчев“-Благоевград, директори на училища, учители.
Събитието започна с изпълнения, представени от ФТА „Пиринче“ към ЦентърА за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов