Избрани Новини

Лили Бирова от Симитли с ново амплоа - ще тренира малки футболистки

Академия "Славия" открива групи за тренировки по футбол за момичета

Академия "Славия" открива групи за тренировки по футбол за момичета. Треньор на малките футболистки ще бъде Лилия Бирова от Симитли. Тренировките стартират през април, като ще се провеждат във футболния комплекс на бул."П.Каравелов" в южния парк в София.

Припомняме, че в началото на 2021 година една от ключовите футболистки на "Пирин Лейдис" - Лилия Бирова от Симитли, прекрати договора си с женския отбор на Пирин по собствено желание.

Лили играе футбол от 12 години. Тя е вицешампион със Спортика за първенство, игра  няколко финала за купа България и беше част от националния отбор, където носеше  капитанската лента.

В Пирин полузащитничката бе основен двигател в средата на терена, но и често бележеше  голове. Именно нейни попадения решиха оспорваните мачове с ЖФК "Варна" и ЛП "Суперспорт".

Лили записа историческия първи гол за новосъздадения отбор "Пирин Лейдис" в първия официален мач на отбора. Тогава тя бе избрана от зрителите на Нова Спорт за играч номер 1 в двубоя от първия кръг на първенството срещу "Севлиево Лейдис".



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов