Избрани Новини

Кметът на Кюстендил Паунов: Гласувах за обединена България на успелите българи

"Гласувах за развитите и реализирани проекти, които през последните месеци забоксуваха", допълни той

Кметът на Община Кюстендил Петър Паунов: “Гласувах за обединена България на успелите българи, страната на високите доходи и разумните сметки, страната на иновациите и екологичните правилни решения”.
Петър Паунов упражни правото си на вот и сподели още: “Гласувах за развитите и реализирани проекти, които през последните месеци забоксуваха и е изключително важно, за да могат отново всички, които са кюстендилци и всички българи да реализират потенциала си тук - страната на успелите хора, на истински обединени, на смирените - да забравим за болести, да забравим за разделения. Днес е денят, в който се надявам, че тази целогодишна сага ще приключи и действително обединени ще се изправим пред новите предизвикателства.”
“Изключително важно е да има работещ парламент. Напълно безопасно е да се гласува, всички противоепидемични мерки се спазват, има и достатъчно записали се в подвижните урни. В този слънчев ден нека всички да излязат и да изразят своя вот, за да имаме действително една успяла България”, допълни той.


Топ Новини

Снимка на Деня

Прогноза за времето в Плевен и областта - 5 май