Избрани Новини

"Пирин" посреща "Ботев" (Пловдив)

Футболният двубой е от 15.00 часа

Днес от 15:00 ч. Пирин посреща Ботев (Пловдив) в мач от 14-ия кръг на Първа лига. 

Публиката ще бъде допускана на стадион “Христо Ботев” срещу билет, “зелен сертификат” и лична карта. Деца ще бъдат допускани само с придружители.

Пирин записа третата си победа от началото на сезона в Първа лига в миналия кръг , след като надигра Царско село с 2:1. Головете за успеха на стадион „Христо Ботев“ отбелязаха Петър Занев и Преслав Йорданов. В момента „орлетата“ заемат 11-то място в класирането с актив от 11 точки.

Ботев (Пловдив) записа равенство 0:0 при гостуването на Локомотив (София) в последния шампионатен кръг. „Канарчетата“ са без пълен успех в последните три кръга от първенството, но заемат 4-то място в класирането само на една точка от третия ЦСКА-София.

Двата отбора се срещнаха в 1-ия кръг от първенството, а двубоят на 24-ти юли завърши с успех за домакините от Ботев с 2:1. Па Конате и Маркиньос бяха точни за домакините, а Стилян Николов отбеляза гола за нашия отбор.

„Чака ни поредният тежък мач. Ботев разполага с класни футболисти, клубът се развива много успешно като цяло. За нас това е възможност да затвърдим победата ни от миналия кръг в това второ поредно домакинство. Добър резултат в предстоящия мач ще ни даде възможност да работим с по-голямо спокойствие по време на предстоящата пауза за националните отбори.

Участието на Красимир Станоев съвсем не е сигурно, заради разтежението, което получи в мача срещу Царско село. Шансовете му остават 50 на 50. Радвам се, че Николай Бодуров се завърна в игра и това ни дава още една стабилна опция в защита. Знаете, че Светослав Дяков все още се възстановява от операцията на скулата, която претърпя и ще пропусне и този двубой. Надявам се, че ще се получи хубав двубой“, заяви мениджърът на Пирин Уорън Фийни.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов