Избрани Новини

Сандански избира "Будител на годината 2021"

Всички номинирани ще бъдат наградени на специална церемония на 1 ноември

Сандански избира "Будител на годината 2021"
Инициативата се инициира от Народно читалище „Отец Паисий-1919“ за четвърта поредна година и цели да отличи личности, изявили се в сферата на културата, образованието, науката, изкуството и предали силно духовно послание към Санданската общественост.
Предложение за „Будител на 2021 година за Община Сандански” може да направи всеки пълнолетен жител на Община Сандански, като номинира личност, свързана с културното ни и духовно развитие. Номинациите трябва да бъдат предложени чрез кратък мотивиран текст, който да бъде изпратен до 17 октомври на фейсбук страницата на Народно читалище „Отец Паисий-1919”, на email: chitalishte.sandanski@gmail.com или на място, в офиса на ул.„Македония“ 53.
Комисия ще отсее подходящите номинации и на 25 октомври ще бъдат обявени номинираните личности за „Будител на 2021 година за Община Сандански” във фейсбук страницата на Народно читалище „Отец Паисий-1919“.
Комисията, чийто състав ще бъд обявен скоро, ще избере най-достойния сред достойните „Будител на 2021 година за Община Сандански“.
Всички номинирани ще бъдат наградени на специална церемония на 1 ноември в Епископска Базилика.


Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)