Избрани Новини

Отличиха PR студентка от ЮЗУ в национален конкурс

Темата бе "Комуникации по време на световна и икономическа криза“

Силвия Димитрова от специалност „Връзки с обществеността“ е носител на стипендията в националния конкурс на Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО) проф.Тодор Петев на тема „Комуникации по време на световна и икономическа криза“. Специалната награда е от семейството на проф.Тодор Петев и включва грамота, парична награда и възможност да участва безплатно във всички събития и обучения на БДВО.
Силвия Димитрова разработи своето академично есе във връзка с учебната дисциплина „Кризисен PR”, която е пряко обвързана с традиционните и съвременни похвати за управление и комуникации по време на криза под менторството на доц. д-р Димитрина Стефанова.
Възпитаничката на Катедрата по връзки с обществеността получи отличието в Деня на PR специалиста – 7 юли. В същия ден доц. д-р Димитрина Стефанова и Силвия Димитрова взеха участие в дискусията на БДВО „Стратегическата роля на комуникациите“.
Всяка година БДВО организира национални PR конкурси и дискусии, в рамките на които се споделят добрите практики и се дискутират теоретични и практически тенденции в комуникационния бранш.
От 2013-та година насам това е поредното национално отличие за PR постижения на студенти от Югозападния университет „Неофит Рилски“.


Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)