Нидал Алгафари представя романа "Рано или късно" в Симитли

Срещата с автора е от 18:00 ч. в НЧ "Св.Климент Охридски“

Романът "Рано или късно" на Нидал Алгафари ще бъде представен днес от 18:00 ч. в НЧ „Св.Климент Охридски“ – Симитли.

Авторът е български режисьор, писател и PR, бивш изпълнителен директор на БНТ. Автор е на книгите „Боже, защо господ лъже“, „Алах, милост нямаш ли“, „Любиш ли, ти Бог си“, „Орисани да избираме“.

Новата му книга проследява любовта при двама персонажи, които преживяват три епохи – монархическа България, социалистическата ера и демократическата ни съвременност.

Романът "Рано или късно" е базиран на много действително случили се събития, преплетени в сюжетна линия, криволичеща между три периода – третото българско царство, опита за изграждане на социализъм и времето след разпада му.

Романът разказва за неочакваната, но красиво случваща се любов между двама души, преминали през крайностите на омразата, но открили сродната си душа в залеза на житейския си път. Героите в романа отказват сивотата на ежедневието, за да изживеят в пъстротата на цветовете последните си години.

Достатъчно време са имали, за да мразят, а малкото им останало време го изживяват, впускайки се в море от любов.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен