Избрани Новини

Награждават победителите в конкурса "Звезди в Радиото 2021"

Събитието е днес от 18:00 часа в зала "Яворов" в Благоевград

Днес от 18:00 часа в зала "Яворов" в Благоевград ще се състои концертът и награждаването на победителите в Десетото издание на конкурса за млади изпълнители "Звезди в Радиото 2021".

Конкурсът е за млади изпълнители в областта на класическата, народната (автентична или обработена) и популярната музика. Организира се от Радио Благоевград и НХГ „Св.Св. Кирил и Методий”, със съдействието на РУО - Благоевград. Проведен през месец май 2021 г., конкурсът събра талантливи деца, които показаха добра подготовка. Всички явили се получиха грамоти за участие.  

Победителите, които ще бъдат наградени на гала-концерта, получават специални награди от НХГ „Св.Св.Кирил и Методий”, Радио Благоевград, РУО, Община Благоевград, Регионалния съвет на КНСБ, Общинския координационен съвет на Синдиката на българските учители. За първите петима в различните раздели, класирани от журито, Радио Благоевград осигурява и професионални звукозаписи, а победителят в раздел "Популярна музика" получава и специално създадена за него авторска песен от Радио Благоевград.

На церемонията по награждаването младите таланти ще покажат своите умения и пред публиката. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов