Избрани Новини

Представиха кандидатите за кмет на Благоевград

Областният управител Николай Шушков бе домакин на първата по рода си среща

Областният управител Николай Шушков бе домакин на представянето на кандидатите за кмет на Благоевград. В хрониките на обществено-политическите събития на община Благоевград не е открит аналог на среща с подобен формат, и тя е първа, и без прецедент.
Областният управител поздрави кандидатите за кмет на община Благоевград за проявената зрялост и отговорност, защото те, пренебрегвайки политическите, идеологическите, ценностните и личностните си различия, уважиха поканата.

Призова да бъде дадено начало на една наистина коректна, честна и лежаща на закона предизборна кампания.

Обърна специално внимание, че Благоевград е това, което е, благодарение на труда и усилията на всички негови граждани, на всички, които са работили и винаги е бил в ръцете на добри стопани, които са го превърнали в център на Югозападна България. Да имат респект към историята и постигнатото в културен, икономически и духовен план.
Отговорно заяви, че ще бъде безкомпромисен към всеки, който си позволи да използва служебното си положение за влияние върху избирателите. Обеща, че ще работи да не бъде допуснато използването на структури на държавната и общинската администрация за политическа пропаганда и за натиск върху гражданите.
Обърна се и към жителите на община Благоевград да покажат отговорност към себе си и обществото със своя вот, да покажат гражданска позиция. Защото всеки глас е важен, с него се определя бъдещето града, общината, културното, социалното и икономическо развитие на целия регион.
Срещата завърши в храм „Въведение Богородично“, където Неврокопският митрополит Серафим отслужи молитва за здраве и благоденствие.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов