Избрани Новини

Общинската структура на ПП ГЕРБ Благоевград направи анализ на предизборната обстановка

Състоя се заседание на ръководството на общинската структура на ПП ГЕРБ Благоевград

Общинската организация на ПП ГЕРБ Благоевград е мотивирана да работи честно за доверието на избирателите.
На свое заседание ръководството на общинската структура на ПП ГЕРБ Благоевград и общинските съветници направиха анализ на предизборната ситуация в община Благоевград.
Предстоят ни трудни избори – парламентарни избори и важният избор за кмет на община Благоевград, от които зависи развитието на страната ни и на родния ни Благоевград.
Работим в трудно време – на компроматна война срещу ПП ГЕРБ, въпреки декларираните от всички политически опоненти „добър“ тон. Но ние не се плашим, защото истината винаги намира брод. Защото построеното от ПП ГЕРБ е пред очите на хората. Защото, колкото и да е неприятно да се признае, сме първа политическа сила. И това ни мотивира да продължим напред – да работим за доверието на хората. - бе подчертано от общинското ръководство.
Общинската организация е обединена и гарант за продължаване на политиката на ПП ГЕРБ на обновлението и работа – за община Благоевград и неговите жители, за страната и всички българи.
„Предстоят ни избори, - каза общинският ръководител Росица Димитрова, - а ние сме готови да продължаваме да работим и обединяваме хората в доброто!“


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов