Избрани Новини

Д-р Милен Врабевски се срещна с кмета Димитър Бръчков

На ГКПП "Златарево“ има мобилен екип на ваксинационния център

Д-р Милен Врабевски се срещна с кмета Димитър Бръчков. Срещата беше в първия ден на кампанията, подета от д-р Врабевски, за ваксиниране на граждани от Северна Македония срещу коронавирус. На ГКПП „Златарево“ има мобилен екип на ваксинационния център, който разкри д-р Врабевски след съгласуване с Министерството на здравеопазването още преди месец. Д-р Врабевски благодари на кмета на община Петрич за съдействието и подкрепата, която оказва през годините за инициативите, насочени към българските граждани в съседната държава, подети от фондация „Българска памет“.
Освен създател на фондацията, д-р Милен Врабевски е собственик и изпълнителен директор на най-голямата научно-изследователска организация в Югоизточна Европа – Comac Medical, към която е разкрит ваксинационния кабинет. За кампанията сега – ваксиниране на граждани от Северна Македония, кметът Димитър Бръчков е разговарял и с кметовете на общините Струмица и Ново село. С положителен знак се приема възможността за имунизиране срещу Ковид от гражданите в съседната държава, потвърди и д-р Врабевски.
Има изготвени предварителни списъци на желаещите към момента, ще бъдат отворени и „зелени коридори“. Освен на ГКПП „Златарево“ ваксинационен екип на д-р Врабевски има и на ГКПП „Станке Лисичково“.


Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)