С тематичен календар ентусиасти помогнаха на разложката болница

Закупиха еднократни престилки, антидекубитални дюшека и пречистватели за въздух

Средствата от тематичния календар "Здрава, здрава годинчица 2021" бяха събрани.
С допитване до МБАЛ - Разлог иницаторите поръчаха и закупиха 100 броя еднократни престилки, 8 броя антидекубитални дюшека и 3 броя пречистватели за въздух за по време на работа.
"Изключително сме щастливи, че успяхме да помогнем с това, от което имаше нужда болницата.
Благодарим на всеки един за подкрепата и знайте, че без вас това нямаше да бъде възможно!
Заедно можем и успяхме", благодарят организаторите.

Да припомним, че в началото на годината бе обявена кампанията за продажба на календари, с парите от които ще се подпомогнат разложките медици:
"Календарът "Здрава, здрава годинчица" ще подпомогне разложките медици. Когато деца творят добро - светът става по-красиво и светло място за живеене."
Една прекрасна инициатива на Илиана Монева, Kaтерина Анастасова, Мария Пулина, Емилия Найденова, Марио Бонков и младия фотограф Румен Пулин.
Всички те, родом от Разлог - градът-пазител на традициите, но и на българските ценности.
За екипа на "Българските корени" беше чест да помогнат за реализацията на тази тяхна идея.
Календарът "Здрава, здрава годинчица 2021" е ръката, която подават на медиците от първа линия.
"За всички нас е прекрасно, когато има кой да ни напомни, че животът е хубав, дори с малък жест. Благата дума или усмивка осмислят дните ни, затова чрез календара ние казваме "Благодаря!" на хората, посветили себе си и даващи всичко, за да спасят човешкия живот. Нашият екип ще закупи индивидуални защитни облекла и консумативи за МБАЛ - Разлог, като дари всички средства, събрани от календарите. Ние искаме да дадем част от сърцето си за ангелите в бели престилки. Благодарим ви, че със закупуването на календар подпомагате каузата ни и носите надежда, че заедно можем да се справим. Желаем ви "Здрава, здрава годинчица", написаха още в началото инициаторите.Снимка на Деня

МВнР: Сънародниците ни в Европа и Турция вече могат да гласуват, приключи вотът в Нова Зеландия