Избрани Новини

С календар помагат на разложките медици от първа линия

С парите от продажбата му ще се купят защитни облекла за тях

Календарът "Здрава, здрава годинчица" ще подпомогне разложките медици. Когато деца творят добро - светът става по-красиво и светло място за живеене. 
Една прекрасна инициатива на Илиана Монева, Kaтерина Анастасова, Мария Пулина, Емилия Найденова, Марио Бонков и младия фотограф Румен Пулин.
Всички те, родом от Разлог - градът-пазител на традициите, но и на българските ценности.
За екипа на "Българските корени" беше чест да помогнат за реализацията на тази тяхна идея.  
Календарът "Здрава, здрава годинчица 2021" е ръката, която подават на медиците от първа линия.
"За всички нас е прекрасно, когато има кой да ни напомни, че животът е хубав, дори с малък жест. Благата дума или усмивка осмислят дните ни, затова чрез календара ние казваме "Благодаря!" на хората, посветили себе си и даващи всичко, за да спасят човешкия живот. Нашият екип ще закупи индивидуални защитни облекла и консумативи за МБАЛ - Разлог, като дари всички средства, събрани от календарите. Ние искаме да дадем част от сърцето си за ангелите в бели престилки. Благодарим ви, че със закупуването на календар подпомагате каузата ни и носите надежда, че заедно можем да се справим. Желаем ви "Здрава, здрава годинчица".
Как да направите дарение?
Срещу дарение от 15 лв. за инициативата ще получите календар. Всеки, който има желание да вземе своя календар може да го направи по следните начини:
Да се обади на тел: +359899168585 и да заяви изпращане с ЕКОНТ.
Да направи дарение в специалната за целта кутия в Исторически музей - Разлог и да си вземе оттам своя календар като дарител.


Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)