Писателката Десислава Николова направи дарение на МБАЛ - Разлог

Тя дари билирубинометър, пулсоксиметър, термолегло и два перфузора

Писателката Десислава Николова посети Отделението по неонатология в МБАЛ Разлог, за да направи своето дарение. Тя предостави на екипа на лечебното заведение билирубинометър, пулсоксиметър, термолегло и два перфузора. Стойността на дарението е над 15 000 лв.

Авторката събира необходимите средства благодарение на реализираните продажби на книгата й „Щастлива и красива бременност като моята”, както и на други дарители от страната. Активната й благотворителна дейност е изцяло посветена на недоносените бебета и през годините тя успява да закупи апаратура за много неонатологични отделения в болници в страната.

Повече информация за благородната инициатива можете да откриете на страницата на Десисислава Николова – Подари щастие във Фейсбук.

„От свое име и от името на медицинския директор д-р Божидар Велев и д-р Радка Божикова - завеждаща Родилно и АГО отделение, Ви благодаря. Да дариш е грижа, внимание, също така означава, че си дарил и частица добро”, коментира инж.Герчев - кмет на Община Разлог.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен