Избрани Новини

Утре играят "Пирин" – "Лудогорец" 2

Двубоят на стадион "Христо Ботев“ е с начален час 15:30

Утре Пирин посреща Лудогорец 2 в мач от междинния 22-ри кръг на Втора лига. Двубоят на благоевградския  стадион „Христо Ботев“ е с начален час 15:30. Рефер на срещата ще бъде Васимир Ел-Хатиб. Двубоят не е предвиден в телевизионната програма.

„Орлетата“ са на върха в класирането заедно с отбора на Локомотив (София), като “железничарите“ имат по-добра голова разлика. Тимът е в серия от десет поредни срещи без поражение, като в този период записа осем победи и две нулеви равенства. Последният мач от първенството завърши именно 0:0 – гостуването на Созопол. По този начин тимът на Уорън Фийни продължава да е без допуснат гол във всички четири мача от пролетния дял на шампионата.

„Уважавам много Лудогорец. Първият им отбор е шампион на България от доста време насам. Във втория им отбор има много млади и талантливи играчи, които играят добър футбол. Това е отбор, който се старае да играе качествен, приятен за окото футбол. Точно затова смятам, че ще се получи отличен мач. Лудогорец е опасен отбор и развива много бързо играта си от едната в другата фаза. Трябва да подчертая, че мястото на Лудогорец в класирането е напълно реално и заслужено. Ние продължаваме нашата серия от мачове без загуба, което не може да не ме радва. Продължаваме и без допуснат гол през пролетта, като взехме 10 от 12 точки на разположение. Момчетата тренираха с настроение и очакват с нетърпение двубоя. Всички са на разположение с изключение на Преслав Йорданов, който напусна поради травма по време на мача със Созопол и Юлиян Попев, който все още лекува контузията от мача със Симитли“, сподели мениджърът на Пирин Уорън Фийни пред www.fcpirin.com

Лудогорец е четвърти в класирането с равен актив от точки с третия Спортист (Своге), но с по-слаба голова разлика от него. В миналия кръг тимът от Разград спечели служебно срещу Кариана (Ерден) с 3:0. През есенния дял от шампионата Пирин отстъпи при гостуването си на този съперник с 2:3, след като поведе с 2:0 с головете на Джон Аийна и Преслав Йорданов. Това бе и едната от общо трите загуби на отбора до момента в първенството.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов