Избрани Новини

Нулево равенство на " Арена Созопол“

На 10 март тимът приема Лудогорец 2 в 15:30

Пирин прекъсна серията си от 6 поредни победи, след като завърши наравно 0:0 в гостуването си на Созопол в мач от 21-ия кръг на Втора лига.

В същото време „орлетата“ удължиха серията си от двубои без поражение и не познават загубата вече в 10 срещи. Тимът на Уорън Фийни все още няма допуснат гол през пролетния дял от шампионата.

След този резултат морският тим продължава да няма домакинска загуба вече близо 3 години.

Мениджърът Уорън Фийни бе направил само една промяна в стартовия състав в сравнение с победата срещу Септември (Симитли) в миналия кръг. Новото попълнение Орлин Старокин дебютира като титуляр, замествайки получилият контузия в миналия мач Юлиян Попев.

В 8-ата минута домакините от Созопол имаха възможност да открият резултата, след като Борис Тютюков пусна добре надясно към Иван Колев, който успя да навлезе в наказателното поле на “орлетата”, но там Архан Исуф се намеси и изби.

В 23-ата минута Красимир Станоев центрира много опасно към наказателното поле на Созопол и намери открилия се Спас Георгиев. Топката тупна точно пред крака на нашия футболист и той не успя да се разпише от около 1-2 метра от голлинията.

В 30-ата минута при приземяването си, след опит да играе за висока топка, голмайсторът ни Преслав Йорданов се контузи. На негово място на терена се появи Андон Гущеров.

Десетина минути по-късно Станислав Манолев изведе с прекрасен дълъг пас Спас Георгиев, който не успя да поеме добре и от границата на наказателното поле стреля неточно.

В 54-ата минута Тютюков стреля силно от 10-тина метра след избита топка от статично положение, но вратарят Петър Петров успя да избие със страхотно спасяване.

5 минути по-късно Спас Георгиев получи в близост до границата на наказателното поле, направи една-две крачки и стреля коварно, но Росен Андонов спаси.

В третата минута на добавеното време Спас Георгиев центрира много опасно отляво, като топката летеше право към Александър Дюлгеров, който бе надскочил всички във вратарското поле. Защитникът обаче се размина на сантиметри от топката и не успя да вкара във вратата на Созопол.

В сряда, 10 март, тимът приема Лудогорец 2. Мачът е с начален час 15:30.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)