Избрани Новини

Двата най-големи наши ансамбъла ще разлюлеят зала 1 на НДК!

“Филип Кутев” и “Тракия” отново ще завладеят публиката с песни и хора

Във връзка със заповед на Министерския съвет за забрана за провеждане на масови прояви на закрито "Нощ на ансамблите 4”  от 14.05.2020 г. се премести на нова дата - 15.10.2020 г.
Втората дата - 15 май 2020 г., се премества за 9.03.2021 г.
Закупените билети важат без презаверка за новата дати.
Двата най-големи наши ансамбъла - “Филип Кутев” и “Тракия” ще разлюлеят зала 1 на НДК!
Завладяващи български ритми, вихрени танци, пъстри фолклорни носии и повече от 100 професионални танцьори, музиканти и певци на една сцена - ще разпалят емоциите на ценителите на българския фолклор. Спектакълът "Нощ на ансамблите" 4 с двата най-големи професионални ансамбли у нас, емблеми в музикалното и танцовото ни изкуство – ансамбъл „Филип Кутев“и „Тракия“ ще поднесат неповторимо изживяване за всички присъстващи в зала 1 на НДК. С нова богата и разнообразна програма и след поредица изнесени спектакли през последните години (изигран пред пълни зали вече над 10 пъти - в София, Пловдив и Варна) четвъртото издание на “Нощ на ансамблите” е в София и се очаква да бъде още по-вълнуващо и зрелищно изживяване. Отново ще можем да се насладим на майсторството на най-добрите ни състави, съхранили българския фолклор през годините.

За съжаление ансамбъл "Пирин" - Благоевград тази година няма да участва - сред неговия състав има над 15 души, заразени с коронавирус, други са карантинирани, но всички те се надяват, че тепърва ще има още много спектакли, в които да покажат богатството и красотата на пиринските песни и танци.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов