Избрани Новини

Данислав Кехайов: Тръгвам си от ансамбъл "Пирин“, но той остава в сърцето ми

Преди дни подаде оставка от поста главен художествен ръководител на ансамбъла

Община Благоевград благодари за отдадеността и професионализма на Данислав Кехайов, който преди дни подаде оставка от поста главен художествен ръководител на ансамбъл „Пирин“.
Днес той се срещна и с кмета инж.Томов, пред когото сподели, че остава с най-добри чувства към ансамбъл „Пирин“. Кехайов каза, че се заема с нови проекти, които са и причината да реши, да напусне Благоевград.
„Вложих душа и сърце в работата си и мисля, че това се вижда. Тръгвам си с най-добри чувства, работихме дълго и ползотворно, затова искам всички да знаят, че и община Благоевград, и ансамбъл „Пирин“ винаги ще имат приятел в мое лице. Прекланям се пред таланта на всички, които работят в ансамбъла. Това е най-красивият и атрактивен ансамбъл в България. Ансамбъл „Пирин“ е обичан, надявам се, че този, който ще дойде на мое място, ще подходи с уважение, защото те го заслужават“, сподели Кехайов.
От своя страна кметът Румен Томов също изрази своята признателност към Данислав Кехайов, като му благодари за професионализма и отдадеността, с която е подходил и работил с емблемата на Благоевград ансамбъл „Пирин“.
„Пожелаваме успех във всички начинания на Данислав Кехайов! Той е професионалист и сме сигурни, че ще се справи с всяко ново предизвикателство. Благодарни сме му за всичко, което направи като художествен ръководител на ансамбъл „Пирин““, каза Томов.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов