Данислав Кехайов: Тръгвам си от ансамбъл "Пирин“, но той остава в сърцето ми

Преди дни подаде оставка от поста главен художествен ръководител на ансамбъла

Община Благоевград благодари за отдадеността и професионализма на Данислав Кехайов, който преди дни подаде оставка от поста главен художествен ръководител на ансамбъл „Пирин“.
Днес той се срещна и с кмета инж.Томов, пред когото сподели, че остава с най-добри чувства към ансамбъл „Пирин“. Кехайов каза, че се заема с нови проекти, които са и причината да реши, да напусне Благоевград.
„Вложих душа и сърце в работата си и мисля, че това се вижда. Тръгвам си с най-добри чувства, работихме дълго и ползотворно, затова искам всички да знаят, че и община Благоевград, и ансамбъл „Пирин“ винаги ще имат приятел в мое лице. Прекланям се пред таланта на всички, които работят в ансамбъла. Това е най-красивият и атрактивен ансамбъл в България. Ансамбъл „Пирин“ е обичан, надявам се, че този, който ще дойде на мое място, ще подходи с уважение, защото те го заслужават“, сподели Кехайов.
От своя страна кметът Румен Томов също изрази своята признателност към Данислав Кехайов, като му благодари за професионализма и отдадеността, с която е подходил и работил с емблемата на Благоевград ансамбъл „Пирин“.
„Пожелаваме успех във всички начинания на Данислав Кехайов! Той е професионалист и сме сигурни, че ще се справи с всяко ново предизвикателство. Благодарни сме му за всичко, което направи като художествен ръководител на ансамбъл „Пирин““, каза Томов.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен