Избрани Новини

През уикенда: 4 ПТП-та със шестима пострадали в Пиринско

Пострадалите са с леки наранявания

На територията на област Благоевград през уикенда са станали следните ПТП:

- На 28.08. около 11:45 часа на ПП1 Е-79 в района на гр.Сандански лек автомобил „БМВ“ с 18-годишен водач от с.Дамяница, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост в посока с.Ново Делчево, извършвайки маневра „изпреварване“, отнема предимството на движещ се пред него и завиващ наляво лек автомобил „Мерцедес“ и допуска ПТП. С охлузна рана на дясна ръка и десен крак е пострадал водачът на лекия автомобил „БМВ“, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

- На 28.08. около 14:05 часа на ул.“Лилянски път“ в гр.Сандански мотоциклет „Хонда“ с 24-годишен водач от гр.Сандански, извършвайки маневра „изпреварване“, отнел предимството на движещ се пред него лек автомобил Мерцедес“ и допуснал ПТП. С фрактура на пръст на ръката и охлузни рани по краката е пострадал мотоциклетистът.

- Вчера около 01:30 часа в Добринище лек автомобил „Фолксваген Пасат“ с 18-годишна водачка от Добринище, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, излиза вдясно от пътя и се блъска в паркиран товарен автомобил „Нисан Навара“, който от своя страна блъска паркиран зад него лек автомобил „Фолксваген Поло“. Водачката на лекия автомобил „Фолксваген Пасат“ е настанена за наблюдение в МБАЛ-Разлог със съмнение за комоцио.

- Вчера около 16:00 часа на пътя между с.Катунци и гр.Гоце Делчев лек автомобил „Мерцедес“ с 40-годишна водачка от гр.Гоце Делчев, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост,  навлязла в насрещното платно за движение и вляво от пътя се блъснала в подпорна стена. Водачката на автомобила е пострадала с фрактура на бедрото, 47-годишен пътник в него е с фрактура на раменна кост, а 11-годишно момче, което също е пътувало в автомобила, е с фрактура на ляв крак. Тримата пострадали са настанени за лечение в МБАЛ-Гоце Делчев без опасност за живота.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)