Избрани Новини

През уикенда в Пиринско: три ПТП-та с трима ранени

Единият е с опасност за живота

- На 14.08. около 14:10 ч. на кръстовището, образувано от пътен възел „Симитли“ и ул.„Предел“ в Симитли, лек автомобил Сеат Алтеа, управляван от 37-годишна софиянка, поради неспазване на дистанция с намаляващия пред нея скоростта си и спиращ лек автомобил Ланчия Ипсилон го блъска и реализира леко ПТП.

- На 16.08. около 16:40 ч., при ясно време и сух асфалтов път в с.Логодаж 39-годишен мъж преотстъпва управлението на нерегистрирано по надлежния ред АТВ на малолетната си дъщеря. Движейки се по път III-106, на десен завой возещият се зад дъщеря си мъж пада от превозното средство, в резултат на което получава травма на главата с опасност за живота.

- Около 16:55 ч. на 16.08.  в РУ-Банско е получен сигнал за ПТП на път II-19, км.65+700. При ясно време и мокра асфалтова настилка 40-годишен водач губи контрол над управлявания от него товарен автомобил Форд Транзит, завърта се, навлиза странично в насрещната пътна лента и блъска движещия се срещу него автобус. Пострадали са водачът на товарния автомобил – с гръдна травма, рана на дясна ръка, рана на главата и счупен първи прешлен и пътуващото с него 10-годишно момче – с фрактура на дясно бедро. И двамата са без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов