Представят книгата "Дълбините на древността" в Благоевград

Това е съвременен роман за изгубването и възраждането на българския дух

Народно читалище "Н.Й.Вапцаров - 1866" - Благоевград кани на представяне на една необикновена българска книга "Дълбините на древността" на Румяна Халачева. Представянето е днес от 18.00 часа в хоровата зала.Това е един съвременен роман за изгубването и възраждането на българския дух.
Ако се гордеете, че сте българи, ако сте любопитни да научите какво наистина се случва в нашия свят, ако искате сами да творите живота си, това е вашата книга. Един увлекателен съвременен роман, преплетен с най-важните моменти от българската история, търсене на изгубения дух и начините за възраждането му. На страниците на книгата оживяват знакови личности от дълбока древност до наши дни. Кои сме ние? Какво е мястото ни в глобалните политически игри ? Как един човек и един народ могат да променят съдбата си? Каква е тайната на здравето и щастието и още много други въпроси намират отговор в този събуждащ духа роман. Чрез него доброто получава нов шанс и светлината надделява над мрака.

Авторката е завършила Математическа гимназия „Иван Гюзелев“ в Габрово и ВИНС „Димитър Благоев“ във Варна. След дипломирането си заема ръководни длъжности в няколко български и чуждестранни фирми във Варна и София. През този период пламва желанието й за духовни знания. Прочита много мъдри книги и трупа жизнен опит, който през 2011 година решава да предаде на другите чрез един увличащ и изпълен със сериозни знания роман. Книгата е писана в продължение на пет години и редактирана още две. Авторката не бърза да я завърши, а следва знаците и подсказките в живота си. Пишейки, тя осъзнава, че мечтае за възраждането на българския дух.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен