Избрани Новини

Четири коли се нанизаха в почивните дни край Гоце Делчев

Двама пешеходци бяха блъснати - в Благоевград и Разлог

На територията на област Благоевград през почивните дни са станали следните ПТП:

- На 23.12. около 02:30 часа на пътя между парк „Бачиново“ и Благоевград лек автомобил „Дачия Логан“ с 42-годишен водач от Благоевград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на лява крива от пътното платно блъска 40-годишен мъж от гр.Рила, който се е движел неправилно по пътното платно при наличие на тротоар за движение на пешеходци. Пешеходецът е пострадал с черепно-мозъчна травма и хематоми по тялото и е транспортиран за лечение в УМБАЛСМ „Пирогов“ в София. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водачът на автомобила е отрицателна.

- На 23.12. около 11:10 часа на пътя между гр.Гоце Делчев и с.Дъбница, община Гърмен, товарен автомобил „Ауди“ с 32-годишен водач от гр.Доспат, неспазвайки необходимата дистанция от движещ се пред него и намаляващ скоростта си лек автомобил „Мерцедес“, го блъска в задната му част. В резултат на удара лекия автомобил „Мерцедес“ блъска, движещ се  пред него лек автомобил „Рено Клио“, който от своя страна блъска лек автомобил „Ауди“. В  резултат на инцидента, с натъртване в областта на гърдите, е пострадала 68-годишна жена от с.Слащен, пътуваща в лекия автомобил „Мерцедес“. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.

- На 23.12. около 15:20 часа на ул.“Подполковник Спиридонов“ в Разлог лек автомобил „Сеат Ибиза“ с 67-годишен водач от града, завивайки надясно и при наличие на пешеходна пътека, е преминал през дясното ходило на 16-годишно момиче от Разлог. След оказана медицинска помощ пострадалото момиче е освободено за домашно лечение. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

- На 24.12. около 00:20 часа на ул.“Полк.Дрангов“ в гр.Сандански лек автомобил „Ауди“ с 18-годишна водачка от града, извършвайки завой в обратна посока, не пропуска попътно движещите се лек автомобил „Тойота Авенсис“ и лек автомобил „БМВ“ и допуска ПТП. В резултат на инцидента са пострадали 20-годишната водачка на лек автомобил „БМВ“, която е получила натъртвания, 18-годишната водачка на лекия автомобил „Ауди“, която е настанена за наблюдение в МБАЛ Югозападна с комоцио, 23-годишна пътничка в лекия автомобил „Ауди“, която е с комоцио и след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение и 19-годишен младеж, пътуващ в лекия автомобил „БМВ“, който е с натъртвания и след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.

- Вчера около 16:25 часа в района на кръстовище, образувано между ул.“Иван Михайлов“, бул.“Д.Солунски“ и ул.“Славянска“ в Благоевград, лек автомобил „Фолксваген Пасат“ с 55-годишна водачка от града, движейки се по бул.“Д.Солунски“ и преминавайки на жълт сигнал на светофарна уредба, се удря в движещ се по ул.“И. Михайлов“лек автомобил „Форд“ с 26-годишна водачка от Перник. При инцидента са пострадали водачката на лекия автомобил „Фолксваген Пасат“, която е с фрактури на ключицата и пръст на дясната ръка и 33-годишна жена от Димитровград, пътуваща в лекия автомобил „Форд“, която е получила болки в десния крак. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов