Избрани Новини

Двама пешеходци помляха в Благоевград

Мъжът е с черепно-мозъчна травма и счупен таз

На територията на област Благоевград през уикенда станаха следните ПТП:

- На 20.12. около 19:45 часа на ул.“Я.Сандански“ в Благоевград лек автомобил „Ситроен“ с 44-годишен водач от с.Изгрев, община Благоевград, блъска 56-годишен благоевградчанин, пресичащ пътното платно на обозначено за целта място. Пострадалият е настанен за лечение в МБАЛ.-Благоевград с черепно-мозъчна травма и счупен таз.

- Вчера около 00:30 часа в с.Падеш, община Благоевград, лек автомобил „Мерцедес“, който не е регистриран по надлежния ред, с 22-годишен водач от селото излиза встрани от пътното платно и се блъска във входната врата и ограда на частен имот.

- Вчера около 11:50 часа на пътя между с.Господинци и с.Буково, община Гоце Делчев, е станало ПТП, при което лек автомобил „Ситроен Ксара“ с 45-годишен водач от Благоевград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на ляв завой навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в лек автомобил „Ауди“ с 27-годишен водач от Бобов дол.В резултат на инцидента е пострадала 47-годишна жена от Благоевград, пътуваща в лекия автомобил „Ситроен“, която е получила главоболие и след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.

- Вчера около 18:50 часа на ул.“Владо Черноземски“ в Благоевград, лек автомобил „Мерцедес“ с 59-годишен водач от Благоевград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, е блъснал 58-годишна жена от Благоевград, която е пресичала пътното платно на необозначено за целта място. С линейна фрактура на черепа отдясно, контузия на гръдна кост, фрактура на пет прешлена и фрактура на таза е пострадала пешеходката, която е транспортирана за лечение в МБАЛ „Света Анна“ в София. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов