Избрани Новини

Трима 20-годишни водачи предизвикаха ПТП-та

Четирима се озоваха в спешните центрове

През изминалото денонощие в Благоевградска област станаха следните ПТП:

- Вчера около 12:10 часа между с.Места и гр.Гоце Делчев товарен автомобил „Фиат Панда“ с 20-годишен водач от Благоевград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост в посока към гр.Гоце Делчев, на дясна крива от пътя се завърта и се блъска в крайпътен бордюр. С комоцио и без опасност за живота е пострадал водачът на автомобила. Пробата с техническо средство за наличие на алкохол в издишания от него въздух е отрицателна.

- Вчера около 12:50 часа в с.Баничан, община Гоце Делчев, лек автомобил „Фолксваген Пасат“ с 20-годишен водач от селото, завивайки наляво, блъска насрещно движещ се по път с предимство в посока от с.Господинци към гр.Гоце Делчев лек автомобил „Шкода Фабия“ с 20-годишен водач от с.Балдево. При инцидента са пострадали водачът на лекия автомобил „Шкода Фабия“, който е получил разкъсно-контузна рана на главата и 27-годишен пътник в същия автомобил, който е с натъртване на левия крак. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на лекия автомобил „Фолксваген Пасат“ е отрицателна.

- Вчера около 20:00 часа на пътя между с.Гърмен и с.Дебрен лек автомобил „БМВ“ с 18-годишен водач от с.Дебрен, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, излиза вдясно от пътя и допуска ПТП в земеделска нива. С натъртване на лявата ръка е пострадал водачът на автомобила, , който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов