Избрани Новини

Спектакълът "Как ще НИ стигнат американците?" гостува в Благоевград

Играят на сцената в зала "Пейо Яворов" тази вечер

Премиерното представяне на нашумелия сценичен проект, ко-продукция на Национален фолклорен ансамбъл „Българе“ и Национална импресарска мрежа. Спектакълът "Как ще НИ стигнат американците?" гостува на сцената в зала "Пейо Яворов" тази вечер от 19 часа.
Увлекателното околосветско пътешествие, представящо различни музикални стилове и културни традиции, очаквано акцентира върху най-богатия фолклор на планетата - българският. Наред с основния участник - ансамбъл „Българе“, на благоевградска сцена Националната импресарска мрежа ще изведе едни от своите най-атрактивни артисти певци: триото тенори „Уникалните гласове“, прекрасните сопрани от дуо „Инилия“, поп дуета Крис и Велин, взривил церемонията при откриването на Европредседателството ни, славея на Родопите Албена Вескова, виртуозния гайдар Веселин Кузмов и още популярни изпълнители.
Билетите за "Как ще НИ стигнат американците?" в Благоевград са на цени 15, 20 и 25 лева и могат да бъдат закупени на касата на зала "Яворов" и на тел. 0884 115 138.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов