Избрани Новини

Красимир Велчев: Георги Икономов е правилният избор за Банско

Би било хубаво в Банско през следващия мандат да бъде изграден още един лифт, подчерта Велчев

Силата на ГЕРБ е в позитивизма, затова и кампанията протича в този дух. Достатъчно силна партия сме. Няма смисъл да коментираме недостатъците на другите. Когато сме убедени в себе си, то сигурен съм, че ще победим. Георги Икономов е правилният избор за Банско. Той има и много добър екип, затова нещата в общината се случват. Това заяви в Банско Красимир Велчев, член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и заместник-председател на Парламентарната група на партията. Той добави, че би било хубаво в Банско през следващия мандат да бъде изграден още един лифт, за да може туризмът да се развива все по-успешно.

"В Банско имате много добри природни дадености. Продължете да ги използвате, така че да развивате туризма и да привличате все повече туристи", заяви Велчев.

Народният представител и областен координатор на ГЕРБ – Благоевград Даниела Савеклиева от своя страна каза, че кандидатът за кмет на Община Банско Георги Икономов, кандидатът за кмет на Добринище Петър Галчев и листата на ГЕРБ са печелившия отбор.

"Вие сте хората, които работите за това Банско да се развива и да става все по-хубаво място за живеене. Всеки път, когато идвам в Банско, виждам как общината се променя. Всеки път има нещо ново, затова Банско се превърна ски дестинация номер 1 на Балканите и в световен мащаб. Всичко това се дължи на Георги Икономов и неговият екип. Успехът за Банско е с номер 43", подчерта Савеклиева.

Георги Икономов благодари за подкрепата на партията и на тези избори. "Някои приемат изборите като война, но ние избрахме да правим конструктивна кампания чрез провеждането на ползотворни срещи, очи в очи с хората, за да чуем техните проблеми", коментира Икономов.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)