Избрани Новини

Георги Икономов: През изминалия мандат работихме, за да привлечем предприемачи

"Все още не сме се справили в основното предизвикателство - недостигът на работна ръка", заяви кандидат кметът от ГЕРБ

Туризмът е бил и винаги ще бъде основният стълб на икономиката в нашата община. Но отвъд него имаме традиции в земеделието, дървообработването, мебелните и шивашки предприятия, дори във високотехнологичните производства.
Кандидатът за кмет на Община Банско Георги Икономов заедно с екипа на ПП ГЕРБ Банско  посетиха няколко от работещите в общината предприятия и поговориха с хората там за техните изисквания и очаквания. "Използвам повода, за да споделя моите ангажименти към бизнеса.
През изминалия мандат работихме, за да привлечем предприемачи, които да установят и развиват своята дейност именно в община Банско. Но все още не сме се справили в основното предизвикателство - недостигът на работна ръка.
Направихме това, което беше изцяло в наша власт - предлагаме най-високо ниво на административно обслужване, с което подпомагаме и облекчаваме дейността на бизнеса:
- удобно - с разработените и въведени електронни услуги

- бързо - със спазване на всички срокове, заложени в нормативните актове, в това число препоръчителните

- прозрачно - с ясни и публично представени мотиви за всяко разрешение или отказ

Ще запазим всички мерки, които отчитаме, че дават добри резултати и ще насочим внимание към развитие на неоползотворения потенциал на нашите населени места", заяви кандидат-кметът Г.Икономов.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов