Избрани Новини

Небивал интерес! Трупа "Адмиралтейци" обяви и второ представление

Утре е премиерата на "Играем Шекспир"

"Скъпи приятели, благодарим за интереса! Местата за премиерата на група "Адмиралтейци" от Школата по актьорско майсторство при ДТ "Проф.Енчо Халачев" - Благоевград, за хора над 25 години, са изчерпани! И тъй като интересът е голям, групата ще играе и от 19:30 часа. Мястото остава Военният клуб, датата е същата - 14.09.
Не забравяйте, че местата са ограничени" - напомнят от трупата.

Ха сега - кой твърди, че благоевградчани не обичат театър?

Да припомним:

5 жени и 1 мъж - всеки от тях с различна професия, начин на живот и възраст. Деси, Ива, Мария, Милена, Снежи и Ники ще влязат в ролите на Макбет, лейди Макбет, Ричард 3, лейди Ана, Дойката и Жулиета. За 2 месеца те научиха текстове, научиха и какво е да бъдеш под светлините на прожекторите.

За първи път в Благоегврад непрофесионални актьори над 25 г. превземат театралната сцена с "Играем Шекспир". Група Адмиралтейци към Школа "Ер малък", част от семейството на Драматичен театър "Проф.Енчо Халачев", излиза пред публика на 14 септември от 18:30 часа в залата на Военен клуб - Благоевград. Идеята е на директора на театъра Бранимир Митов.

"Групата се формира много бързо, може би за 2- 3 дни, след като бях публикувал идеята в социалните мрежи. Започнахме репетиции почти веднага. Шестима сериозни души отделяха по 2 часа 2 дни от седмицата си, понякога и повече, за бъдат някой друг, в друго време - наистина и да разберат какво е театърът за тях. Оказа се, че той означава много", сподели режисьорът на "Играем Шекспир" Бранимир Митов.
Остава най-трудното предизвикателство пред група Адмиралтейци - да излязат на сцената и да оставят публиката без дъх!

Успех!



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов