Избрани Новини

Хванаха четирима наркомани през уикенда

Задържаха ги до 24 часа

От полицейски служители на 02 РУ-Благоевград през уикенда е проведена акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества, при която е констатирано следното:

- На 21.06. около 21:40 часа в района на парк, намиращ се в района на ул.“Ал. Стамболийски“ в Благоевград е извършена проверка на М.М. /21г./ от Бургас, в която е намерена и иззета около 0,3 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. М.М. е задържана със заповед за задържане до 24 часа.

- На 21.06. около 23:00 часа в района на парк, намиращ се в района на ул.“Ал. Стамболийски“ в Благоевград е извършена проверка на Б.К. /23г./ от Враца, в който е намерена и иззета около 0,6 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. Б.К. е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

- На 22.06. около 22:00 часа в района на парк, намиращ се в района на ул.“Ал. Стамболийски“ в Благоевград е извършена проверка на С.Е. /42г./ от Благоевград, в който е намерена и иззета около 1,5 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. С.Е. е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

- На 22.06. около 22:20 часа в района на парк, намиращ се в района на ул.“Ал. Стамболийски“ в Благоевград е извършена проверка на М.И. /35г./ от Благоевград, в която е намерена и иззета около 1,7 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. М.И. е задържана със заповед за задържане до 24 часа.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов