Избрани Новини

Наградиха ученици в конкурс по превенция на наркоманиите

Мисия

30-05-2019, 16:42

Снимка:

Община Благоевград

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Награждават ученици в конкурса по превенция на наркоманиите

Бяха представени презентации, есета, рисунки, постери, стихотворения

Заместник-кметът на община Благоевград по европейски проекти и програми Зорница Кралева официално откри церемонията по награждаване на ученици в конкурса по превенция на наркоманиите. Тя поздрави организаторите, участниците и победилите от името на кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов. „Всяка година в конкурса взимат участие стотици ученици, което е атестация за успеваемостта на инициативата. Този факт е и доказателство за това, че в България, в Благоевград растат отговорни, мотивирани, интелигентни деца! Скъпи участници, пожелавам ви да бъдете здрави и смело да изразявате гражданската си позиция по важни за обществото ни теми! Бъдете гордост за своите родители и учители. Бъдете пример за по-малките от вас! Продължавайте да трупате знания, защото това е пътят към успеха! Подобни инициативи са своеобразна основа, върху която младите хора градят бъдещите успехи! На добър час!“, каза в приветственото си слово зам.кметът.
Темите, върху които тази година децата писаха, бяха в две категории - “Моят любим национален герой” – за ученици от I до IV клас и “Човекът - свободен и независим” – за ученици от V до XII клас.
Конкурсът е традиционен и се организира от Община Благоевград и Общинския съвет по наркотични вещества- Благоевград.  
По време на конкурса бяха представени презентации, есета, рисунки, постери, стихотворения. Възпитаниците на училищата на територията на община Благоевград показаха много талант, знания, хъс и любознателност.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов