"Майсторите на комедията" "взривиха" Банско

Второто представление от Летните театрални празници "На публиката - с любов" премина през "огън и вода"

Любимите актьори на България - Георги Мамалев ,Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров, ще помнят дълго гостуването си в Банско. Несъмнено и публиката в залата ще пази спомен от тяхната буквално взривяваща игра. Второто представление от афиша на Летните театрални празници "На публиката-с любов" премина през "огън и вода", както каза самият Мамалев. Малко след началото "Майсторите на комедията" евакуираха всички присъстващи заради задушаващ дим в салона. Първият взрив, който се чу зад сцената, беше майсторски отигран от Мамалев, но вторият предизвика неговото истинско безпокойство и представлението бе прекъснато с принудителен антракт. Публиката търпеливо изчака продължението и когато до един се върна обратно в залата, награди актьорския състав с бурни аплодисменти. Танци, песни и огромна доза забавление подари неповторимото трио на банскалии. Текстът сякаш бе писан специално за това гостуване, а приятелската атмосфера между актьори и публика се усещаше във всяка минута. Камен и Тончо няколко пъти изказаха впечатленията си от бързата реакция на трите институции - полиция, пожарна и бърза помощ, които останаха "на пост" до напускането на последния човек в салона.
"Това е рискът на живото предаване", с усмивка каза Воденичаров и припомни на всеослушание подобна история от варненско турне.
Явно с енергията, която не пестят и "високото напрежение" от смях, което предизвикват, "Майсторите на комедията " са способни да разпалват пожари от всеотдайна обич към своята публика. Ще ги чакат отново в Банско!Снимка на Деня

Щрихи от Плевен