Два спектакъла и тази вечер в "Тара-ра-бумбия"

Представят "Да бъдеш или не Ромео и Жулиета“ и "Малкият Пучи“

Днес, неделя, „Тара-ра-бумбия“ ще представи „Да бъдеш или не Ромео и Жулиета“ в 17.00 часа и „Малкият Пучи“ от 20.00 часа. И двата спектакъла ще се играят на голямата сцена на Драматичен театър „Никола Вапцаров“- Благоевград.
Билети и карти за спектаклите може да закупите на касата на ДТ „Никола Вапцаров“.

"Да бъдеш или не Ромео и Жулиета": Зрителите стават участници в Шекспиров спектакъл на Сливенския театър.
Един интерактивен спектакъл по Уилям Шекспир, чийто режисьор е Марий Росен. Добре познатата пиеса ще бъде по-различна с това, че актьори на сцената са зрителите.
Зрителите ще имат и възможността да се насладят на играта на младата трупа на театъра – Вяра Начева, Таня Йоргова, Деница Даринова, Християна Пенева, Ивайло Гандев, Димитър Марков, Ивайло Драгиев, Александър Евгениев.
"Малкият Пучи" е история за малкия човек, който не може да намери себе си. Той е отхвърлен, сочен с пръст и нежелан. Все пак има надежда, защото Пучи е открил ключа към това да стане симпатичен на заобикалящите го. Една смешна история за тъпотата на материализма.

,,Казвам се Пучи, малкият Пучи. Малък, щото съм малък, а Пучи, щото като съм се родил и майка ми ме е погледнала и казала: А, ама това е Пучи!“ - разказва Ованес Торосян, който в „Малкият Пучи“ е 3 в 1: автор, режисьор и актьор.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен