Избрани Новини

Откриват обновения площад "Г.Измирлиев” в Благоевград

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов ще присъства

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.председател на партията Цветан Цветанов ще присъства днес на откриването на обновения площад „Георги Измирлиев-Македончето“ в Благоевград.
С тържествена церемония, водосвет и богата музикално-танцова програма ще бъде открит обновеният площад „Георги Измирлиев” в Благоевград. Кметът  д-р Атанас Камбитов, символично ще пререже лентата на ремонтираното площадно и подплощадно пространство.

Събитието, на което ще има и много изненади, е днес от 17.30 часа.    
След отслужването на тържествения водосвет жителите и гостите на града ще могат да се насладят на музикално-танцова програма със запомнящи се изпълнения.
Участие ще вземат емблемата на Благоевград  Ансамбъл „Пирин“, деца от Клуба по художествена гимнастика „Пирин“, Биг Бенд-Благоевград и талантливата певица Александрина Механджийска.
Площад „Георги Измирлиев“ бе изцяло ремонтиран и обновен по проект „Благоустрояване на градската среда“ по Оперативна програма „Региони в растеж”. Пространството пред сградата на Община Благоевград не бе ремонтирано от самото му създаване, повече от 30 години. Подновена бе подземната инфраструктура, старите плочки бяха заменени с нови, ремонтирани са фонтаните, облагородени са и зелените площи. Само преди месец бе открита и ремонтираната сграда на общинската администрация.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)