ГЕРБ-Кюстендил се включи в честванията за Трети март

Пред паметника на Булаир МГЕРБ поднесе венец

Общинското ръководство и съветниците от ПП ГЕРБ – Кюстендил  присъстваха на тържественото отбелязване на националния празник на България Трети март. Честването в Кюстендил започна точно в 11:00 ч. на Арката, където се събраха стотици малки и големи жители и гости на областния град. Програмата започна с празнично слово, посветено на тази велика дата и събития от българската история. Присъстващите сведоха глави и се поклониха в знак на признателност към подвига и саможертвата на българските и чужди герои.
Венец от името на ПП ГЕРБ - Кюстендил бе поднесен от членове на общинското ръководство и съветници. Честването уважиха също областният координатор Виктор Янев, общинският председател Михаела Крумова и кметът на общината Петър Паунов.
В тържествената церемония по отбелязване на 141 години от Освобождението на България се включиха и младежи от политическата сила в Кюстендил. Пред паметника на Булаир младите хора поднесоха венец от името на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП д-р Андрей Ковачев.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"