Жени ГЕРБ зарадваха с мартеници деца и възрастни

Направиха първомартенски инициативи в Кюстендил и Бобошево

Дамите от структурата на ГЕРБ в Кюстендил и Бобошево уважиха с жест на внимание хора в неравностойно положение и различни институции по повод традиционния български празник 1 март. С ръчно изработени мартенички жените зарадваха за поредна години възрастни, малчугани и хора със специални потребности.

В областния център организацията на ЖГЕРБ подари стотици от червено-белите символи на потребители на Социалната трапезария и на Дома за възрастни хора с физически увреждания „Ильо Войвода“. Мартенички бяха раздадени и на клубовете на пенсионера в кюстендилските села Коняво и Граница. Областният координатор на дамите Реонита Йорданова подари от традиционния червено-бял символ и на преминаващи по централната алея граждани. Да бъдат здрави, румени и засмени им пожела тя.

Общинският председател на ГЕРБ - Бобошево Даниела Стоянова също отбеляза първомартенския празник. „Бъдете окрилени от любов и добрина. Желая ви здраве и нека с настъпването на пролетта да се сбъднат всички ваши мечти“, пожела Стоянова на малки и големи. Тя подари мартенички на самодейците от читалищата в селата Блажиево, Слатино и Усойка, както и на деца и възпитатели в ДГ „Здравец“.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"