Избрани Новини

МГЕРБ Кюстендил в помощ на Тони Костов

Организират благотворителен базар на книги

Младежката организация на ГЕРБ – Кюстендил организира благотворителен базар за книги, който ще се проведе в подкрепа на Тони Костов – 20-годишно момче, страдащо от остра лимфобластна левкемия.
Тони е родом от Кюстендил, в момента е студент втори курс в Софийския  университет, специалност „Компютърни науки“. За лечението на младото момче са необходими приблизително 555 000 лв., включващи два курса химиотерапия, търсене на донор, трансплантация и болничен престой. „Сумата е непосилна за семейството на Тони, а левкемията не е присъда, ако заедно обединим усилия!“, апелират младите хора от ГЕРБ.
Благотворителният базар ще премине под мотото „Да бъдем по-добри! Купи книга – дари надежда!“ Желаещите да се включат и помогнат могат да го направят на 16.03.2019 г., на пл.„Велбъжд“ от 11:00 ч., когато ще се проведе базарът.
От Младежи ГЕРБ – Кюстендил поясняват, че всеки, който желае, може да дари и неограничен брой книги. Литературните произведения ще се събират до 13-ти март всеки делничен ден в офиса на политическата сила в областния център /бул. „България“ № 25/.
„Може да се включите в благотворителната кауза за Тони, като дарите книга за продажба или закупите такава от търга. Средствата от реализираните продажби ще се събират в запечатана за тази цел кутия и ще бъдат преведени по дарителската сметка на Тони Костов“, казаха още организаторите.
Други начини, чрез които може да се помогне:
Дарителска сметка: IBAN BG25 SOMB 9130 1066 1562 01, BIC SOMBBGSF, Общинска Банка, титуляр: Тони Тончев Костов. PayPal: anatoli.kostov@gmail.com



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)